Strandhäng.

Idag har de varit klassiskt svenskt sommar väder. Ömsom sol ömsom regn, ja ni vet. På eftermiddagen tog solen över och jag packade strandväskan med pastasallad, kaffe och frukt och mötte upp Anna och Hollie.

Barnen badade och lekte och vindrack kaffe och solade. Jag önskar mig många sådana här dagar i sommar!

Nu är det dags att packa nästa väska för på torsdag morgon bär det av till Paris.

Midsommar!

Igår firade vi vår första midsommar i huset med ett gäng av våra närmaste vänner. De blev ett riktigt klassiskt firande med allt från sill, 5-kamp och midsommarstång. Åh som jag älskar att bo i hus och ha möjligheten att ha stora fester både inne och ute!

Tack alla fina vänner för en minnesvärd midsommar! (Och tack Anna för magiska bilder).

Midsommarfix!

Nu börjar de verkligen närma sig midsommar med stormsteg och förberedelserna är i fullgång här hemma. Vi är ca 30 pers som ska fira ihop hos oss. Idag har jag, Anna och Lisa styrt om hela firandet från vår trädgård, till altanen men landade tillslut i ladan! Hallå hur givet är de inte att man ska fira midsommar i en lada? De kommer bli så galet härligt och fint alltihopa.

Nu preppar vi inför lunchdukningen. De är ju lite speciellt med midsommar just då man äter både lunch och middag ihop. Vi lägger nog störst krut inför lunchen. Hur gör ni?