Fredag!

image image

Det är fredag och vi är friska, HURRA! Herpes invasionen är över och hela familjen känns faktiskt frisk från diverse förkylningar som spökat den sista tiden.

image

Idag ska vi ta oss till Ulriksdals trädgård för lunch. Jag älskar att gå runt bland alla växter och blommor och bara njuta, en mer inspirerande miljö är nog svår att hitta!

Vet ni, imorgon ska jag och C lämna bort kidsen och TILLSAMMANS ha en helkväll i stan med middag och övernattning. Herregud, hur ska de gå!? Prata ostört över en middag, sova en hel natt och äta frukost utan kladd och Stadens hjältar. Uppdatering lovas!

Kategori: Emily Slotte Taggar: blogg om barn, hm home, kinfolk;

Utförsäljning hos Wiho Design

1 2

Just nu pågår det vårrensning hos Wiho Design!

Min absoluta favorit poster Little indians är det nu 30% rabatt på men det finns även en hel del som det är upp till 60% rabatt på! Fredags tips från mig.

Här kommer du direkt till deras webshop.

Liten sjuk

imageimage image

Den här lilla människan är sjuk. Han går under smeknamnet Pricken dessa dagar.

I måndags kväll fick han feber och prickar som först liknade typ blöjeksem. De hela eskalerade under gårdagen till stora utslag och till kvällen började de sprida sig. Imorse bokade vi tid hos VC då B (och vi) inte fått sova på nästan två dygn på grund av detta och helt ärligt så kände ja mig orolig. Prickar i rumpan till prickar överallt och även i ansikte och mun ... hm, not so good.

En dag i stan med besök i Lindex showroom blev till en dag på VC och barn akuten.

Herpes. B har fått herpes. De är tydligen något som iprincip alla drabbas av innan skolåldern men för vissa yttrat de sig inte alls medans andra blir sjuka, som B. Stackaren!

Nu smörjer vi som tusan med inotyol, luftar och proppar B med smärtstillande. Det finns tydligen inget mer man kan göra åt detta hemska. Åh lilla mini människan! De värker så i mig när mina barn mår dåligt.

Kategori: Emily Slotte Taggar: Barn herpes, Herpes virus, barnsjukdomar, blogg om barn, inotyol;