To baby B.

Ni vet hur svag jag är för jordnära färger och speciellt grått, eller hur? Redan när B låg i min mage och vi visste att vi väntade en pojke så var bebis inköpen i gråskala.

I förra veckan kom en efterlängtad beställning från Little Hedonist och Donsje. Tok söta små mockasiner, "Pina shoes", med snörning i mjukt läder. Sulan är i gummi vilket gör dem perfekta att stappla runt i på svala trägolv men även utomhus. En liten mus-väska fick också halka med då den var så rackarns söt!

Från Little Hedonist beställde jag ett mjukis set med sweatshirt och sweatpants i en grå/brun färg. Väldigt fin färg och ihop med mockasinerna kommer de vara sötaste outfiten!
Kategori: Allmänt Taggar: Donsje, Little Hedonist, Nofred, barnkläder, kids;

Färg.

Efter att vi släppt av Engla i skolan imorse så åkte jag och Blake till Nordsjö för att spåna färg till huset. 

Nu blev de färg till trappan i gamla delen av huset, kontoret, hallen och loftet. Även om tanken var att inte hets-måla hela huset så kan jag inte hålla mig. Färg är ett så otroligt enkelt sätt att förändra hemma och fräscha upp. För att inte tala om hur kul de faktiskt är att måla! 

Idag hann jag nästan klart i hallen. Där blir de en grå färg som går lite åt blått, väldigt fint! Jag ska visar er när de är klart. Nu går funderingar till hur vi ska inreda, jag tycker alltid att hallen är lite klurig.
Kategori: Allmänt Taggar: måla, nordsjö färg;

Uteplats.


Att ha lyxen att få vara mammaledig den här årstiden är verkligen magiskt! Dagar som denna vill jag inte göra annat än vara ute och hänga på altanen, plantera och sola. Idag har Lisa hängt med mig och B och vi har gjort just detta.

Vi hade en tanke på att bygga en bänk att ha under våra fönster på altanen men Lisa kom på en annan briljant idé! Vi tog några pallar som fanns på gården, en madrass, ett linnetyg, några kuddar och blommor och vips så har vi blivit med världens skönaste uteplats! Det kostade oss inte en krona! Hur fint?
Kategori: Allmänt Taggar: DIY uteplats, altan, ellos home, uteplats inspiration, uteplats pallar;