Zombies

IMG_7371Natten till idag. H J Ä L P !

Stackars B och stackars hans föräldrar. Någonting galet var det inatt, om så magen, tänder eller vad sjutton som helst. B kunde verkligen inte alls komma till ro och låg och vände och vred sig, gnällde och gnydde i TIMMAR! Japp, jag lovar, så illa.

I vilket fall som helst så tog sig de här två zombie föräldrarna med sig kidsen till Ikea, dagen till ära. En stol till Gotland stod på inköpslistan och kunde bockas av. Skönt. Då slipper vi tänka på det.

Apropå Gotland så är det snart dags. 10 dagar kvar för min del och 5 för Engla. Den lilla rackaren flyr ner redan på söndag. Med flyg. Själv. Shit. Vad tänkte jag där? Mer om de när jag är mer levande.

Pre-birthday party

IMG_7322 IMG_7321 IMG_7326 IMG_7323 IMG_7324På fredag smäller det, då blir Engla tvåsiffrigt!

Idag körde vi pre-birthday party för Engla hos min bästa vän Lisa som missar den stora dagen. Lisa hade gjort sommarlunch och bakat jordgubbstårta dagen till ära. Attans så smarrigt!

Vi satt ute och fikade och lyckades faktiskt ducka för regnet som hängde i tunga moln runt oss. Dock så var det en OMÖJLIGHET att tända ljusen på tårtan så det blev en tur in, tända & blåsa ljus, också ut igen. Så jäkla svennebanan!

Av Lisa fick fröken två efterlängtade Monster high dockor, vilken lycka! Lekandet har gått i ett sen paketet öppnades. Jag älskar de faktum att Engla fortfarande bygger med lego och leker med barbies. Barn ska vara barn, så länge det bara går. Amen.

Dolphins

IMG_7318Ett reaplagg till har hamnat hemma hos oss.

Linnet. Alltså jag har helt kärat ner mig i de barnsligt tecknade delfinerna från Mini Rodini. Jag bara älskar dem!

Koftan kommer från Polarn O. Pyret, napp och napphållare från Elodie Details, träbil från Wooden story och grisen som skymtas i hörnet kommer från Jelly Cat.