Hej nya soffan!Jag skulle ju inte! Jag skulle INTE beställa möbler innan flytten. Nu råkade det ändå bli som så att jag klickade hem den här soffan Le Grand Air från Rum21 precis. Jag ser det som en vi-har-sålt-lägenheten-present till mig själv och familjen.
 
Idag har vi en vit Kivik soffa och jag bokstavligen kräks snart på den! Vitt, hur tänkte jag? Den köptes visserligen innan B va påtänk men ändå.
 
Den här soffan kommer passa perfekt mot de ljusgråa väggarna och de vitmålade trägolvet i huset. Hjälp som jag längtar! Om precis 4 veckor är det dags att ta klivet och officiellt bli husägare.
Kategori: Allmänt Taggar: Le Grand, rum21, soffa;

The paper bag.

Snygg förvaring är en av de bästa sakerna som finns! Funktionellt och snyggt, bästa kombinationen.
 
Den här papperspåsen från Ellos är ett bra exempel på just det. Där i ligger det diverse posters, bilder, och ja typ allt. När vi flyttar kommer ja smacka på med dessa för att kunna förvara och få bort saker i de kommande kontoret. Snyggt och praktiskt.
 
Ni hittar papperspåsen här.

Bath time!


Idag har den här lilla tok ungen badat! Vi har inget badkar i lägenheten och kommer inte heller ha det i huset, men ja har en dröm om att sätta in ett.
 
Blake har en badbalja från Stokke som är ihopvikbar vilket är perfekt när man bor hyfsat trångt som vi gör nu. Han älskar att plaska och bada men vi har mer och mer gått över till att sätta honom i duschen, mer praktiskt och enklare.
 
Har ni sett B's nya bad cape förresten? Så fin! Den finns hos Scandianvian Eco och kommer från de danska märket Filibabba.