Grå favoriter

Processed with VSCOcam with t1 presetJust nu är det verkligen ap-svårt att klä B rätt när vi är ute på vift. Är han för varm? Är han för kall? Är de återkommande frågorna jag ställer mig dagligen.

Ull är, hur som, det jag tycker är det absolut bästa att klä sitt (mitt) barn i. Den här dressen från H&M är i ull och passar perfekt att klä på som ett övre lager när det vankas tex bilturer. De blir aldrig fel med ull eftersom ull anpassar sig efter kropp och värme/kyla.

De här kläderna är våra absoluta ytterklädesfavoriter och åker på nästan dagligen (är vi utomhus en längre stund har vi en overall eller liknande över).

Filt från Marnelly, dress från H&M, mössa från Lindex och hemmastickade sockor av C mormor ♥
Kategori: Emily Slotte Taggar: Marnelly, babyboy, babyclothing, babykläder, babystuff, h&m baby, hm, instagram, ull, ytterkläder;

Magknip

IMG_8486

Note to self: ät aldrig mer kebab med bröd när jag ammar.

Vissa misstag får man verkligen sota för. Som tillexempel de överskrivna.

Natten som varit har inte inneburit många timmars sömn kan jag lova. Baby B's mage verkar inte uppskatta mitt intag av kebab med bröd (med både lök och vitlöksås - när ska jag lära mig?) till middag igår.

Det har stökats, bökats och skrikits hela natten igenom. Man tappar ju lite verklighetsuppfattning och tidsuppfattning nattetid, men jag tror inte han legat stilla och nöjd en enda sekund.

Nu hoppas jag innerligt att min frukost på chiapudding och bär får ordning på eländet.

Fyra veckor!

IMG_8429IMG_8426IMG_8428Idag fyller baby Blake hela fyra veckor ♥

Så jäkla gulligt. Han har då och då börjat bjussa på ett riktigt superleende! Väldigt svårt att veta hur medvetet leendet är och jag har helt glömt bort när Engla log första gången. Men det är väl runt en månad om jag inte minns helt galet?

I vilket fall så har han tidigare enbart lett i sömnen och i samband med magknip/skrik. Det här är annorlunda. Så mysigt att få respons på allt "gulligullitullifulli" och mamma hjärtat smälter såklart på studs!
Kategori: Emily Slotte Taggar: Blake, babyblogg, mammablogg;