Soon to be one

1

Om 2 veckor fyller Blake 1 år. 

Tiden har verkligen rusat fram till denna dag. Jag och C satt och pratade om hur B gått från den lilla späda bebisen till en liten kille som kastar saker och är överallt, så snabbt. Vad hände?

Hur som så blir B snart 1 år. Vad önskar man sig till en ett åring? Vad köper man till en som firar sin första födelsedag?

Jag har ingen aning och jag gjorde mitt första köp inför dagen D idag. En kanin rån OYOY att hänga i Blake's rum. Jag tror de kommer passa fint inne hos honom och han kommer beundra den med sina stora blå.

___________________________________________________________________________

Jag beställde kaninen hos nordicdesignstore.se som har galna priser i sin webshop nu!
Kategori: Emily Slotte Taggar: Nordicdesignstore, OYOY kanin, ett års present;

Saffransbiscotti

IMG_0413.JPG

Igår fick jag första riktiga julfeelingen. Jag och Blake körde Christian till fitnessfestivalen på morgonen och jag slog på Lugna favoriter som ENBART kör julmusik nu.

Jag satt och trallade med hela vägen hem och kände mig så där härligt upprymd av julkänslor.

Väl hemma röjde jag i skafferiet och upptäckte att varenda julkrydda hade nått utgångsdatum. Planen var att baka saffransbiscotti som jag fått någon märklig craving på. Det blev till att bege oss ut och handla med resten av stockholms befolkning.

IMG_0416.JPG

Eftersom de blev så sablans lyckade så tänkte jag att jag lägger in en länk till receptet jag använde mig av. Jag struntade dock i råsockret då de het enkelt kändes överflödigt.

Här hittar du Leilas saffransbiscotti, god som sjutton!

_________________________________________________________________________

Skärbräda från ellos, adventsljusstake i betong från Lagerhaus.
Kategori: Emily Slotte Taggar: Leilas biscotti, adventsbakning, adventsfika, biscotti, ellos, ellos.se, julbak, julbkaning, saffransbiscotti;

Cleo et Lily - Popup

IMG_0338.JPG

För er som bor i Stockholm eller besöker storstan i helgen kommer här ett hettips.

Imorgon den 29/11 så har Cleo et Lily en pop-up butik i Sturegallerian. Med koden"emily2015" får ni 20% på ett helt köp både i pop-up butiken och i deras fantastiska webbutik. Koden gäller tom 1/12 (på nybeställningar över 299kr).

Här kommer du till hemsidan.
Kategori: Emily Slotte Taggar: barnkläder, blogg om barn, cleo et lily, franska barnkläder, pop-up butik sturegallerian;