Julkulor.

 

 

I år ska vi för första gången någonsin ha en riktig gran hemma, jag är så pepp! Avsaknaden av julgran skapar ju även en avsaknad av julkulor att ha i granen.

I förra veckan hittade jag dessa som jag tyckte va lagom på något vis. Fina, enkla men ändå krussedulligga som man vill ha de till jul. Jag slog till på 6 paket då jag vill ha granen enhetlig. Kanske En fin liten vimpel får ta plats också, de återstår att se! Ni hittar dem HÄR.

Frågan är när man köper gran så man vet att den håller sig till jul? Och vilken typ av gran? Jösses alla dessa viktiga frågor som kräver svar.

De här med sjukdomar.

Dagar som denna är det perfekt att ha ett gäng böcker att bläddra i och dricka mängder av vatten! B är äntligen bättre men vi har råddat veckan så att han inte går till föskolan alls. De är så osäkert det här med när man är smittofri tycker jag. Det känns som att de lätt blir att en magsjuka bara grå runt i cirklar på förskolan eller arbetsplatsen. Jag är helt övertygad om att majoriteten av de som varit magsjuka går på tok för tidigt tillbaka till sin dagligaverksamhet och där med smittar ner andra. Och i ärlighetens namn, som en kompis till mig sa igår, att påstå att man inte kan vara hemma för att man måste vara på jobbet, absolut men varför skulle ditt jobb vara viktigare än mitt? Vem säger att jag sen har tid att vara hemma för att du lät ditt barn gå för tidigt till föskolan och smitta andra? Ömsesidig respekt och ett gott omdöme önskar jag av alla den här tiden på året när sjukdomarna hägrar.

Hur tänker ni i den här frågan?

Adventskalender.

I år har Garbo & Friends den absolut bästa adventskalendern i mitt tycke. Varje advent har Garbo & Friends satt ihop ett kit som kommer säljas under en kort period till ett specialpris. Perfekt att önska sig eller köpa i present till någon du håller kär!

Första advent består kittet av Fauna filled blanket (min favorit!), Flora & Fauna fabric book och en Mouse teether, allt vackert inpackat i Garbo & Friends signatur box. Klicka dig in till deras hemsida här.