Små favoriter.

Här har ni ett gäng av B's nya och gamla favoriter. 
 
Som ni vet är jag svag för leksaker i trä och dessa hämtade jag på posten förra veckan. Superfina små träfigurer från märket Pinchtoys. Fina på hyllan och roliga att köra omkring med på matbordet tycker Blake. Att de kommer i söta små tygpåsar gör de extra härligt!
 
Tröjan fyndade jag nyligen på Ellos rea. Ni hittar den billigt värre HÄR.
 
Mockasinerna kommer givetvis från bästa Minimocks.

Grå toner.

Idag har jag häng hemma med den här lilla prinsen. Vi har läst mängder med böcker, lekt och försökt börja plocka ihop här hemma. Hjälp så mycket saker vi samlat på oss, tur att vi kommer ha 100 kvm till om en vecka!

För någon vecka sedan beställde ja hem den här döfina dressen från Zara kids. Älskar att den känns så där skönt urtvättad och mjuk. Nya strumpor kom också på posten med halkskydd från Lillster.

Kategori: Allmänt Taggar: Lillster, barnkläder, zara kids;

Event night.


Igår var jag och Anna på en mini turné i stan. Ja, turné blev det mest pga att jag kollade fel address och vi hamnade i ösregn mitt i Tanto. Suck! Så typiskt mig.
 
One we like hade release mingel för sin kollektion i samarbete med Acne JR i deras butik på söder. Där träffade vi ett gäng härliga bönor och drack bubbel medans vi klämde och kände på de döfina kläderna (här ser du mer av de ).
 
Senare var det daga för min  föredetta bloggportal The way we play att släppa sitt magiskt fina inspirations Magazine på Dusty Deco. Spana in den, de är så fint att jag smäller av! Här hittar du de.
Kategori: Allmänt Taggar: Acne JR och One we like, barnkläder, the way we play Magazine;