Fredag

bild-4Veckorna går så sanslöst fort just nu, fredag igen? Var blev den här veckan av..

Idag är det dags för besök hos vår barnmorska igen och idag ska Engla få följa med! De är höstlov den här veckan och hon har varit nyfiken på vad som händer där så idag får hon haka.

Efteråt ska jag passa på att gå till tandläkaren innan det är dags för veckans sista körlektion. Har jag berättat att jag håller på att ta körkort? Jag är inne på min tredje vecka med intensiv körning och målet är uppkörning och teoriskrivning i slutet av november (höggravid DELUX!) Ni får hålla era tummar och tår att det går vägen, jag har ju inga jätte marginaler innan bebis B är beräknad direkt.

Någon av er som har erfarenhet av uppkörning som höggravid? Jag har allt hört att magen kan ge en fördelar, haha, eller är de önsketänkande? ♥
Kategori: Emily Slotte Taggar: emily slotte, gravid, gravidblogg, vecka 34;

All for children

afcDet fanns en hel del godbitar i H&M:s All For Children kollektion i år. Jag kunde inte hålla mig från att beställa den grå hooden i ull med matchande byxor och den beiga pilé tröjan till B. Sjukt söta!

Nu håller jag tummarna att västen nere till vänster ska trilla in i lager igen så jag kan beställa den till Engla ♥
Kategori: Emily Slotte Taggar: all for children, all for children 2014, hm, kids, kids fashion, kids style;

Vecka 34

imageIdag går vi in i vecka 34! Tjoho, det går framåt för bebis B och magen!

Snart är vi även inne i november, vilket känns helt sjukt bara de. Då kan vi säga "nästa månad kommer han". Hur stört är inte det?

Vi har börjat kika på fub-online, läsa om förlossningen och diskutera smärtlindring här hemma. Det är Christians första barn och mitt första där jag har en aktiv och involverad pappa. Vilken skillnad det är! Det är så otroligt mysigt att vädra tankar och funderingar, prata om förväntningar och dela den oändliga längtan som vi båda har.

Jag är än så länge inte så nervös inför förlossningen. Jag känner mig rätt lugn och säker på vad jag har att förvänta mig, även om varje förlossning är helt unik.

Med Engla tog det drygt 2 dygn innan hon gjorde entré. Omständigheterna var lite speciella.  Jag blev igångsatt då jag fick en blödning och regelbundna värkar efter ett lyckat vändningsförsök i vecka 36. Det tog sin lilla tid och det var på håret att jag blev snittad.

Den här gången håller jag tummar och tår att naturen får ha sin gång och att det inte blir lika utdraget som sist!

Ca 7 veckor to go.. ♥
Kategori: Emily Slotte Taggar: emily slotte, gravid, gravidblogg, gravidmage, vecka 34;