Weekend.

I fredags hade vi en superhärlig middag med Anna och Johan. Vi åt smarrig takeaway, killarna badade i badtunnan och tiden bara sprang iväg - som alltid med dem!

I lördags körde vi Christian till Arlanda då han åkte till Portugal med jobbet. På kvällen hade Engla en kompis som sov över och jag somnade som en sten med Blake vid åtta. Så himla tråkig! Ett glas vin och sen var jag verkligen redo för sängen.

Hur som helst så har jag hunnit plocka lite inne på kontoret och få upp en hylla, måla ett skåp och lite annat smått. Så skönt att verkligen börja få ordning och reda där inne!

Finisar - glöm inte gilla inlägget om ni gillar!

Barnböcker.

Den här lilla pojken fick va hemma från förskolan idag. Vi har tagit de lugnt, myst i mjukiskläder och läst böcker. Blake ÄLSKAR sina böcker. Kanin böckerna, böckerna om Max och Alfon Åberg är storfavoriter här hemma och B kan "läsa" dem om och om igen!

Har ni bra tips på barnböcker för en snart tvååring så hit me! Behöver tips på både kommande födelsedagspresenter och julklappar (ja du läste rätt .... Hjälp!)

Ljusslinga.

 

 

För ett par veckor sedan gjorde jag den här ljusslingan i Blakes rum. Jag gjorde den inspirerad av Zoerumeau's underbara ljusslingor i olika motiv. Ett enkelt men effektfullt sett att används en ljusslinga på.

Jag använde mig av najtråd och en tunn ljusslinga från thehappyhill.se. Jag gjorde även andra "figurer" men de har inte fått någon plats ännu! Hett tips att lysa upp höstmörkret med!