Leggings

Plagget som är A & O i en liten kidos garderob är leggings! Jag vet inte hur många gånger jag skrivit om detta men de tåls att nämnas igen.

Dom är mjuka, sköna och sitter bra. Glipar inte och glider inte ner!

Den senaste uppdateringen i baby Blake's garderob är dessa från Mini rodini. Mönstret är verkligen super fint!

IMG_3414 IMG_3413Jag har fått frågan ang hur MR är i storlek när de kommer till just leggings. MR har dubbelstorlekar och generellt så tycker jag att dom går åt den större stoleken. 68/74 är mer en 74, 80/86 är mer en 86 osv.

I Blakes tiger leggings som kom i drop 1 köpte jag faktiskt 68/74. Ångrar det då B vuxit snabbt sista tiden och de sitter verkligen preciiiis. 80/86 är mer lagom och har någon cm till övers så de kör vi på nu!

För att ni ska kunna jämföra så har Blake 86/92 i leggings från Lindex. Kanske en fingervisning?

__________________________________________________________________________

Här hittar ni leggingsen från MR.
Kategori: Emily Slotte Taggar: Hur är Mini rodini i storlek, Mini Rodini, Mini Rodini drop 2, Mini Rodini peacock, Mini rodini leggings, leggings på pojkar;

The winners!

… GRATTIS Malin & Lisa till vinsten i tävlingen i samarbete med Havrefras och #hobbytimmen! Ett varsitt pysselkit och såklart - havrefras - kommer snart på posten!

IMG_2963
Kategori: Emily Slotte Taggar: Panduro, Tävling, blogg om barn, havrefras, hobbytimmen;

Formex favoriter - Littleheart

Littleheart är ett företag som främst fokuserar på att göra mjuka bäddtextiler i ekologisk bomull. I sortimentet hittar du även filtar, spjälsängsskydd och en magiskt fin lekmatta.

På formex fick jag för första gången se produkterna live och det är ett väldigt fint sortiment som Jessica bjuder på! Vem vill inte krypa ner i den här sängen?

IMG_3372 IMG_3373Littleheart har sina produkter uppdelade i kollektioner som alla går att handla online. Min favorit är "Little Anemones", som ni kan skymta till vänster i bilderna. Kollektionen är romantisk och småblommig och går i puderrosa, grå och blå toner.

Ni hittar även kollektioner som confetti, little star och retro. Här finns något för alla smaker!

IMG_3374 IMG_3375Till vintern kommer det nyheter! Oj oj så fint det kommer att bli. Här över ser ni en av dem, ett bäddset som går i grått och vitt med ett enkelt och fint mönster. Något jag säkerligen kommer att lägga vantarna på!

____________________________________________________________________________

Till Littleheart's hemsida kommer ni här.
Kategori: Emily Slotte Taggar: Formex 2015, Littleheart, Littleheart på Formex, blogg om barn, bäddtextiler, formexmässan, mammablogg;