Fri frakt hos Cirkusfabriken

IMG_0481Idag klockan 10.00 släppte Mini Rodini drop 1 från sin höstkollektion.

Jag slog till på en klassisk fleece onesie, sweatshirt med blå elefanter och de dö-snygga tiger leggingsarna. Hittade ni några favoriter?

Allt inhandlades hos cirkusfabriken.se där jag fram till midnatt idag får bjuda min läsare på fri frakt på allt i webshoppen om du handlar för under 600 kr. Handlar du för över 600 kr så är det alltid fri frakt, tummen upp!

Koden ni använder er av i kassan är "Emsloo". Så in HÄR och handla med er! De finns massor av fint från MR men galet mycket annat också.
Kategori: Emily Slotte Taggar: Cirkusfabriken, Mini Rodini, Mini Rodini AW 15, cirkusfabriken.se, fri frakt;

Alex&Fred

IMG_0460Här om dagen var vi i Täby centrum och kikade runt, som resten av alla stockholmare som var på hemmaplan kan ja lova.

Det blev inte alls mycket till shopping. Butikerna svämmar över av rea just nu och jag är mest sugen på höstkläder. Vädret lär spela in lite där kan jag tro. Jag har liksom lämnat den här "sommaren" redan.

Hur som helst så blev det ett köp. Inne på Wilma Winter fanns de lite godbitar på rea! De har ju ALLT till barn. Kläder, inredning, nappar, nappflaskor you name it. Det blev ett små rutigt örngott från Alex & Fred för min del iaf.

1IMG_0467Jag har ju en förkärlek för bäddset och filtar, de är min last i livet. Jag var riktigt sugen på ett helt bäddset i den här små grå rutiga eller i den mintgröna men fick nöja mig så här nu (okej, min sambo var med så ja var tvungen att hejda mig).

Ni hittar hela Alex & Fred's utbud på deras hemsida här. Åh tänk er att ha detta i sin egna säng, mjukt som attans är de!
Kategori: Emily Slotte Taggar: Alex & Fred, Bedding, Wilma Winter, örngott;

Feathers

IMG_0404Nya lampan till baby B's mini krypin.

Minns ni att jag sökte inspiration och tips på lampa till Blakes rum precis innan vi flyttade? Då fick jag tips om just denna från Vita. Jag fastande inte direkt men nu när jag har påbörjat en liten makeover där inne så blev de att klicka hem denna godingen.

1

 

IMG_0400Idag har jag påbörjat projektet flytta-Blake-till-eget-rum. De resulterade i att lampan åkte upp och här över ser ni en sneak peek. Resterande bit av rummet är fullt kaos så visar lampan tydligare sen, de får duga så här så länge.

Eftersom B's rum inte är de största så tog jag lampan i 45 cm. Väldigt lagom i ett barnrum måste jag säga. Jag tyckte de var smått omöjligt att se hur stora de olika storlekarna var på bild. Hur som, visar mer sen.

Ni hittar lampan här.
Kategori: Emily Slotte Taggar: Jollyroom, Lampa, Vita, Vita EOS lampa, jollyroom.se;