15% hos Minirepubliken.

Blake har så otroligt mycket fina leksaker i sitt rum. Fina vimplar, träleksaker, bilar och dragleksaker. Han älskar verkligen varenda liten pinal och spenderar varje sekund han kan i sitt rum. Just nu har jag fått äran att dela med mig av en rabattkod inne hos Minirepubliken.se. Ni får just nu 15% på hela deras sortiment! De finns mängder av fina ting och jag är sugen på massor av saker till B! 


Använd koden EMSLOO i kassan så dras rabatten! Gäller tom 1/2. 

Kitchen details.

Äntligen är vabbveckan slut och helgen är här! Imorse när jag släppte ut vår hund på tomten så sjöng fåglarna och de töade, jag fick riktiga vårkänslor! Vi får verkligen hålla tummarna att våren kommer tidigt i år och att solen kommer titta fram ovanligt mycket!


På vår köksbänk just nu står de absolut mesta. Allt från kryddor, skräbrädor och skålar med frukt och citrus trängs. Ibland gillar jag att ha helt fria ytor och ibland plockar jag fram alla finheter och vill ha saker överallt, känner ni igen er? Just nu ser jag fram emot vår badrumsrenovering och byte av fönsterkarmen runt fönstret i köket, som ni kanske ser så har de gamla blivit fuktskadat.

Linne.

 Jag tröttnar banne mig aldrig på linne-trenden, jag fortsätter att fylla hemmet med härliga kökshanddukar, kuddar och lakan i linne. Att sova i linne är faktisk helt MAGISKT! Inte nog med att de är rackarns skönt både sommar och vinter att krypa ner i en linneklädd säng då linne värmer när de är kallt och är svalkande vid värme, de är praktiskt också! Man behöver egentligen aldrig bädda sängen speciellt noga utan med linne ska de se lite rufsigt och rörigt ut i sängen, de är charmen.
 
Nu har jag verkligen klätt in vår säng i allt vad linne heter! Överkast, nya kuddar och lakan. Ni hittar bäddsetet här, kuddarna här och överkastet här.