Havrefras

IMG_4609 IMG_4608 IMG_4613 IMG_4617 IMG_4615 IMG_4610 IMG_4616 IMG_4618I lördags bjöd Havrefras in till ett supermysigt frukostevent.

Natten mellan fredag - lördag var hemsk. Jag vet inte riktigt om jag ens sov? B åt i min mening KONSTANT och ville nästintill krypa innanför min hud med sin närhet. Jag vet inte om de kan ha varit nötkött & poatispurén han fick till middag som spökade?

I vilket fall som helst så var det till att gå upp tidigt och bege oss in till stan med min syster och kidsen. Havrefras hostade ett event i NIO rums lokaler och där blev det till att husera hela förmiddagen.

Malin (min härliga blogg-granne) och hennes barn var också där. Det blev massor av pyssel med kreativa Karin, frukost x 3 och mysigt snack.

Efteråt satte jag Engla på hennes första tunnelbanefärd all by her self. Hon var nervös men klarade de galant! Min stora tjej!
Kategori: Emily Slotte Taggar: Event, Fireball, NIO rum, Noise PR, Quaker, havrefras, hobbytimmen;

Maxi

IMG_4689 IMG_4690Ni vet när man hittar ett plagg som sitter sådär bra, inte töjer sig i tid och o-tid. Som har hållit en drös av tvättar,  som är jäkligt simpelt, matchar till allt och verkar sitta skönt?

Vet ni?

Mm .. Det är precis så med de här sjukt enkla leggingsarna. Jag ÄLSKAR dem och baby B verkar inte misstycka.

Grejen är att de är liksom inte från något hippt märke eller så. De kommer liksom från Maxi .. Ica Maxi. Vågar man ens skriva de? Äh jag bryr mig inte. Tips till er andra leggings-nördar där ute. Maxi is the shit!
Kategori: Emily Slotte Taggar: Brio, Brio leksaker, Garbo & Friends, Ica maxi barnkläder, Marnelly, Woodenstory, babykläder, barnkläder, mammablogg;

Mors dag

IMG_4699 IMG_4733

Happy mothers day ya'll!

Några scores har jag tydligen lyckats slå in som mamma. I alla fall om man ska tro blombuketterna och de pysslade gåvorna jag fått dagen till ära!

För ett år sen hade jag precis passerat vecka 12 med baby B i magen. Jag var fortfarande livrädd för missfall och hade svårt att greppa grejen med att jag var gravid.

12 månader senare så står jag nu här. Mamma till två fantastiska ungar som förgyller mina dagar något enormt. Vilken jäkla lycka hörrni. Den lyckan firas med gott vin och Texas take away ikväll.
Kategori: Emily Slotte Taggar: Take away, Texas Longhorn, mammablogg, mors dag;