Baby Timberland

img_1700.jpeg

Jag kunde verkligen inte hålla mig. De är så galet söta så det helt enkelt inte gick!

I jul blir baby B (är de ens legitimt att kalla en 1+ för baby?) med Timberlands. Söta små Timberland och en mamma som är grön av avund. JAG VILL OCKSÅ HA! Men som alltid så känns de fel att lägga samma summa på sig själv men till barnen är det helt okej. Skumt de där.

Engla kommer också få skor i julkapp, jag ska visa er dem också!

img_1701.jpeg

Jag tog storlek 24 så Blake kan ha dem i vinter/vår när han börjat gå ordentlig. Nu stapplar han fram och tar ett par steg tills han inser att nähä, de här gick inte lika fort som på knä. Plötsligt kommer de väl lossna men jag är inte den som stressar. Sekunden då B går kommer de innebära att vi måste göra en rokad här hemma, pju.

img_1955-4.jpeg

Jag hoppas de här skorna kommer sitta bra på foten och vara lätta att gå i för B. Om inte annat så är dom fantastiskt snygga och kommer vara den ultimata åka-vagnen-skon. För sådana har man ju, de är sen gammalt.

____________________________________________________________________________

Skorna hittar du hos Lekmer här.
Kategori: Emily Slotte Taggar: Lekmer, Timberland, Timberland för barn, Woodenstory, barnkläder, lekmer.se;

O-juligt

img_1952.jpeg

Jag är så OTROLIGT o-julig av mig, om nu ett sådan ord existerar? Jag skulle nog kunna dra de så långt att jag avskyr färgen rött och inte alls gillar att möblera om halva lägenheten för att få plats med massor av tomtar och annan juldekoration.

Ursch så tråkig jag låter, hemsk. Ska mina barn få växa upp där julstämningen är noll.noll? I år har jag faktiskt gjort mig till med adventsljusstaken (i betong) och pimpat den med mossa och kanel. Jag och Engla har pysslat ihop ett mindre snyggt pepparkakshus och julbakat. Det är klart de ska vara julstämning, men det behöver inte gå till överdrift.

img_1932.jpeg

När B fyllde år fick jag de här fina amaryllisarna. Det är juligt och fina, tycker ni inte? De är lagom.

Jag hoppas lite att jag till nästa år släpper till ännu lite mer, kanske köper en gran och får upp mer julbelysning. De ska banne mig bli mitt nyårslöfte!
Kategori: Emily Slotte Taggar: Garbo & Friends, Jollyroom, Lekmer, Svenskt tenn Dagg, ellos, ellos soffbord, filt Mio, ikea gardiner, inredning, inrednings inspiration, vardagsrums inspiration;

Weekend

Den här helgen startade utan att vi hade en enda plan. Vi hade en middag planerad i fredags men den blev avbokad och i ärlighetens namn var det rätt skönt.

Vi har verkligen tagit det lugnt, ätit gott och inhandlat lite julkappar. Tyvärr inte som sista, suck. Det är samma visa varje år, jag sparar några klappar till den riktiga hetsen startar.

I lördags var vi i Mall of scandinavia och armbågade oss fram. Herregud så mycket folk! En sak som jag gillar skarpt med MOS är att de helt skippat foodcourt-grejen som varit så poppis de senaste åren. Det ligger mysiga restauranger, AW ställen och snabbmatskedjor runt om i hela gallerian och de ger en känsla av att vara inne i city.

img_1950-1.jpeg

Jag och C smet in på ett ställe som heter Printz som låg på andra våningen. Ett riktigt mysigt ställe med god mat och trevlig personal. Stundvis glömde jag helt bort att vi faktiskt befann oss mitt i ett köpcentrum i den värsta av julrusher.

img_1946.jpeg

Vid ingången såg vi att de serverade en nyårsmeny som takeaway och vi som ännu inte planerat maten slog till. Den lät riktigt smarrig till ett bra pris.

Jag tycker oftast att nyår är rätt överskattat. Man har storslagna planer också blir det aldrig riktigt som planerat iaf. Som förra året tex när jag somnade med B på sängen innan klockan ens slagt tolv. Jag skyller på att B var nyfödd och jag var slut som människa, haha.

img_1949.jpeg

Så tips till er som ännu inte planerat mat för nyår - kör på takeaway! De finns på lite olika ställen och i varierande prisklass.
Kategori: Emily Slotte Taggar: Mall of scandinavia, Printz, nyår take away;