Vecka 37

IMG_7210

27 days to go!

Oj oj, nu rullar det verkligen på. Idag går jag in i vecka 37 och det innebär ju 36 hela veckor. Det i sin tur innebär att i exakt samma vecka+dag på torsdag (36+2) så föddes Engla. Det känns otroligt overkligt!

Tänk att det ligger en liten bebis i min mage, helt färdig bakad men med en önskan om lite mer hull på kroppen innan leverans.

Jag känner mig egentligen inte alls trött på graviditeten och jag har inte heller någon stress inför att kanske gå över beräknat datum med ett par dagar (mer än så är dock inte tillåtet lilleman). Jag längtar enormt mycket men det är ju som känt en del som ska falla på plats innan baby B's ankomst.
Kategori: Emily Slotte Taggar: babyboy, gravid, gravidblogg, gravidvecka 37, pregnancy blog, pregnant, vecka 37;

Taklampa

taklampor

 

1. Örsjö Baklava tak ca 2475 kr (artilleriet)

2. Gärsnäs Pia lampa ca 5380 kr (svenssons)

3. Klong Liv lampa ca 5000 kr (klong)

När det kom till taklampa till B's rum så tog min inspiration slut! Jag har hakat upp mig på några riktiga dyrgripar som ligger utanför vår budget och kan verkligen inte hitta någon annan!

Jag fullkomligen ÄLSKAR Pia lampan och skulle verkligen kunna se den hos oss. Dock kanske inte i B's rum i första taget men något liknande, lite mindre, skulle passa perfekt!

Liv lampan kommer troligast att hamna inne hos Engla så de känns uteslutet att inhandla två. Och ja, Baklava känns helt enkelt för dyr. Tips någon? Taklampor verkar inte alls vara min gren när det kommer till inredning..
Kategori: Emily Slotte Taggar: artilleriet, baklava, gärsnäs, inredning, klong, lampor, liv lampa, pia lampa, taklampor, örsjö;

Babyshower

babyshowerSURPRISE!

Herregud alltså. Igår höll vattnet på att gå och en bebis höll nästan på att förlösas på hallmattan. Nej då, riktigt så illa var de såklart inte. Dock så har jag nog aldrig blivit så totalt blåst av vänner och familj som jag blev igår.

Efter att min sambo slutat jobbet så begav vi oss och skulle inhandla bland annat färg till den nya lägenheten. De var bestämt sen helgen och inget konstigt med de, även om jag blev lite fundersam över sambons entusiasm över att strosa på Bauhaus en onsdag. Det hör inte till vanligheterna!

Väl iväg och igång med inhandlingen så började min sambo få bråttom hem. Det var den ena ursäkten efter den andra och tillslut så packade vi iaf in oss i bilen och åkt hem. Planen var att snabbt lasta av lite grejer för att sen åka vidare och köpa middag.

Nähä då! När jag låst upp dörren så är hela vardagsrummet utsmyckat i diverse blå ballonger och girlanger och i hallen står en drös av mina närmaste vänner och familj med kameror i högsta hugg (nej de bilderna får ni inte se, jag ser så totalt chockad ut, haha).

Så ja, kvällen blev inte alls som tänkt! Den blev helt underbar med galet god mat, härligt umgänge, presenter (!?) och diverse lekar. SOM jag uppskattar den här kvällen och jag kommer leva på den ett bra tag framöver.

Tack alla fina som kom, och även tack till er som inte kunde komma - ni fanns med i tanken ♥
Kategori: Emily Slotte Taggar: babyboy, babyshower, gravid, gravid blogg, gravidblogg, gravidmage, pregnant, vecka 36;