Instagram.

De här är den sista veckan jag jobbar heltid för den här perioden. Fr.o.m. 1/9 går jag ner på halvtid och kommer kunna ha B hemma någon dag i veckan och hämta barnen tidigt. De är en otroligt intensiv period på jobbet nu så de är inte alltid jag hinner skriva inlägg eller ens fota faktiskt. Hallå vad hände med sol hela kvällen? Plötligt känns dagarna så korta..

Om ni inte följer mig på Instagram så hittar ni mig under emsloo. Ibland är de lättare att slänga upp en bild än skriva ett helt inlägg.

Förskoleupdate!

Nu är första veckan (tre dagarna) av inskolningen avklarad. Som jag skrev om tidigare så är de C som kör inskolningen då jag började jobba för snart tre veckor sedan och reser en del.

B är framåt, glad och nyfiken. Han vägrar sitta ner på sångstunden och vill mest gå på upptäcksfärd! De är så underbart att B är så säker och trygg i sig själv samtidigt som de såklart känns lite jobbigt att lämna bebistiden bakom oss.

För visst är de väl så, nu kan vi inte säga baby B längre? Han börjar blir en liten pojke med en stark, egen vilja och integritet. Jag är så nyfiken på allt förskolan kommer bidra till i Blakes utveckling såsom talet, interaktion med andra barn osv. B har inte riktigt knäckt koden och börjat prata. Han säger enstaka ord men nöjer sig oftast med att göra ljud och peka, vi vet ju alltid vad han menar. Nu när en del av dagen kommer spenderas med andra vuxna och barn kommer de ställas helt andra krav på B för att han ska bli förstådd. Vi går en spännande tid tillmötes!

Hur känner ni andra som just börjat med inskolning? Jag vet att vi är ett gäng!

Sänghimmel.

Alltså de här med sänghimmel är verkligen min grej! Jag trodde aldrig jag skulle sätta upp en i mitt eget sovrum men vips så hänger det en ljuvlig en där också.

Den här varianten av sänghimmel som täcker taket som en fyrkant gör det otroligt mysigt och ombonat i både sängen och sovrummet, till och med Christian godkände installationen glatt! Det ni!

Just nu får du 20% på ett helt köp på hemsortimentet (även på varumärken och möbler) hos Ellos där denna goding finns. Klicka dig in HÄR och använd koden: 345710 så dras rabatten i kassan. Så bra!