Baby B's bilstol

Jag är stolt ambassadör för BeSafe, vilket ni säkerligen redan känner till. Att få vara ambassadör för ett företag som står för säkerhet för barn i bil är någonting jag värdesätter enormt.

Som höggravid tog jag mitt efterlängtade körkort. Jag minns att jag tänkte "hjälp, ska jag köra den här lilla bebisen som komma skall?" Ska jag våga det? Visst att jag kör försiktigt och varsamt, men alla andra då? Nu har jag vant mig med att köra mina barn i bilen och självklart blir det en vanesak och man släpper oron. De skulle inte vara hälsosamt att alltid gå runt att oroa sig över vad som SKULLE KUNNA hända.

En sak som gör att jag känner mig lugnare och med tillfreds med att köra baby B i bilen är hans bilstol. Han har en iZi Kid X1 i-Size i färgen black cab som vi fick installerad innan sommaren.

image3

En stor fördel med den här bilstolen är att den har ett av de bästa vilolägena på marknaden. Baby B som inte är så stor än behöver fortfarande kunna vara ner lutad under bilfärden. Ni kan kika på en enkel installations video inne på BeSafe's hemsida här som visar hur du enkelt reglerar läget, du kan även göra de under bilfärden.

En annan fördel är att stolens ISOfix armar är reglerbara och gör att du kan reglera utrymmet för ditt barns ben (även utrymmet som stolen tar i bilen).

image1 image2

Nyligen så blev iZi Kid X1 i-Size stolen PlusTest godkänd enligt världens tuffaste test för bilbarnstolar. Hurra för det! Den fick hela 8/10 i testet! Vinnaren blev faktiskt BeSafe's iZi plus som fick 9/10.

Är du nyfiken på att läsa hela testet och motiveringen så hittar ni testet här.
Kategori: Emily Slotte Taggar: BeSafe, BeSafe ambassadör, Bilbarnstol, PlusTest godkänd, att välja bilstol, bilstol, iZi Kid X1 i-size, iZi plus;

Rävleggings

IMG_8299.JPG

Jag gillar att klä båda min barn i leggings. Plaggen som är närmast huden ska vara mjuka, sköna och följsamma för att underlätta lek och rörelse i mitt tycke. Baby B äger inte ens ett par jeans.

Jag brukar matcha mönstrade leggings med enfärgade tröjor alternativt tröjor med enklare tryck. Dessa leggingsarna med små söta rävar är nya och kommer från Lilla Busfrö. Dessa har jag matchat med vit tröja och grå kofta än så länge.

Storleksmässigt så är de normala. Blake har 86 precis som i andra leggings han använder nu.

IMG_8298.JPG

____________________________________________________________________

Ni hittar dessa leggingsarna och mycket mer inne hos Lilla Busfrö.
Kategori: Emily Slotte Taggar: Garbo & Friends, Leggings med rävar, Lilla Busfrö, Minimocks, Mininook, barnkläder, leggings;

Ekologiska&giftfria trädjur

Som jag skrev tidigare i veckan så var jag och besökte leksaksaffären Kurragömma förra helgen. Jag och ett härligt gäng tjejer är ambassadörer för butiken och vi blev bjudna på ett riktigt härligt dygn hos dem i Borås.

Väl där fick jag välja ut några av mina favoriter ur deras välsorterade sortiment av leksaker att ta med hem. Först ut är dessa underbara trädjuren.

IMG_8133-7.jpg

Djuren är handgjorda i Europa och även handmålade med vattenbaserad färg. Jag gillar verkligen de mjuka färgerna där trät får lysa igenom.

IMG_8134-3.jpg

Leksaker som är både lekvänliga och fina att se på är något jag gillar skarpt. Dessa djuren fungerar att både banka och leka med samtidigt som de passar fin fint i Baby B's stringhylla.  I serien finns de mängder av djur och priset per djur ligger på mellan 65-140kr.

_____________________________________________________________________

Ni hittar hela Kurragömmas sortiment av trädjur här. 
Kategori: Emily Slotte Taggar: Ekologiska trädjur, Gifrfria trädjur, Kurragömma, Kurragömma i Borås, Leksaksaffären Kurragömma, kurrakömma.nu;