Badrumsinspo.

I vinter är tanken att vi ska renovera vårt badrum. Vi tar allting i små steg när de gäller att fixa med de stora sakerna i huset men de är så skönt att de går framåt.

Inatt sov vi hos en kompis till mig i stan. Hon har världens absolut finaste badrum och jag blev så inspirerad och har gått nuts på Pinterest och börjat planera i huvudet. Vi ska verkligen släppa en handgranat och börja från noll där inne. Vi ska sätta in badkar och även försöka få plats med en duschhörna. Sen är de ju de tråkiga som varmvattenberedaren, tvättmaskin och torktumlare som också måste få plats. De kommer få byggas in på något sett och döljas.

Eftersom vi bor ute på landet i ett klassiskt rött hus med vita knutar så ska vi försöka renovera varsamt. De marmor dränkta badrum som min kompis har skulle helt enkelt inte passa här, hur mycket jag än önskar det. Hur som helst så har vi bokat in hantverkare som ska komma och kika i veckan, jag är så spänd!

Köks-update!

Äntligen så är nya bänkskivan och kaklet på plats! Nu är de lite små fix kvar med fönsterkarmarna, ny kran och lampa sen är den delen klar och kan bockas av på den långa todo listan. Att ha hus är verkligen en ständig todo och när du tror att du är klar så dyker nästa sak upp. Nu till hösten har vi projekt badrum att ta tag i och de ska bli så spännande!


När jag var på resande fot förra veckan så hittade jag de ursöta pallarna hos Slättarpsgård. De är handgjorda i Marocko och kostade inte många kronor! Perfekt för B att sitta eller stå på för att nå upp till syrrans höjd!

För er som undrat om köksluckorna och om hur jag målat dem så kan ni läsa mer här.

NUXE.

Min hud blir alltid torr och fnasig så här års och jag försöker alltid hitta den perfekta produkten som ska råda bot på det. Äntligen har jag hittat den! Det bästa är att den här oljan från NUXE är en all around olja som du kan ha så väl i ansiktet som i håret eller på torra händer. Jag använder den här olja till precis allt!


Ni hittar oljan här.