Förskoleupdate!

Nu är första veckan (tre dagarna) av inskolningen avklarad. Som jag skrev om tidigare så är de C som kör inskolningen då jag började jobba för snart tre veckor sedan och reser en del.

B är framåt, glad och nyfiken. Han vägrar sitta ner på sångstunden och vill mest gå på upptäcksfärd! De är så underbart att B är så säker och trygg i sig själv samtidigt som de såklart känns lite jobbigt att lämna bebistiden bakom oss.

För visst är de väl så, nu kan vi inte säga baby B längre? Han börjar blir en liten pojke med en stark, egen vilja och integritet. Jag är så nyfiken på allt förskolan kommer bidra till i Blakes utveckling såsom talet, interaktion med andra barn osv. B har inte riktigt knäckt koden och börjat prata. Han säger enstaka ord men nöjer sig oftast med att göra ljud och peka, vi vet ju alltid vad han menar. Nu när en del av dagen kommer spenderas med andra vuxna och barn kommer de ställas helt andra krav på B för att han ska bli förstådd. Vi går en spännande tid tillmötes!

Hur känner ni andra som just börjat med inskolning? Jag vet att vi är ett gäng!

Tove:

Vi har gjort tre inskolningsdagar hittills och det har gått väldigt bra, men så har ju någon av oss varit med också hela tiden, så det går ju knappt att misslyckas då! Är allt lite orolig inför nästa vecka då vi ska avancera och vara med på lunch, tupplur och sedan lämna lite också på slutet. Det kommer säkert gå, och förhoppningsvis också BRA, men det känns ändå i hjärtat att tänka på det! Våra små bebisar liksom!

Adore Us Babies:

Vi har också skolat in för ett tag sen & det verkar vara tuffare för
mig än för Maliq, han älskar dagis! & ja utvecklingen går ju av bara farten på dagis.

Kommentera inlägget här: