Hello from bed

IMG_6114 IMG_6116Blake är otroligt rörlig nu. Han är överallt och ingenstans!

Här om dagen lämnade jag B sovandes i vår säng. Jag bullade som vanligt upp med kuddar runt honom. När jag tittar till honom efter några minuter så ligger han raklång över muren som jag byggt upp. Vaken. Hängandes neråt.

Tidigare så har han alltid vaknat och gråtit/gnällt. Nu vaknar han, sätter sig upp, kollar lite och börjar ta sig runt. Läskigt! Vår säng är rätt hög också. Nu vågar vi inte lämna honom överhuvudtaget där .. Ursch, jag vill inte ens tänka tanken på vad som kunde hänt om jag kom in några sekunder senare ..

_____________________________________________________________________

På tal om något helt annat så ser ni By Heritages tröjan på här. Blake har som sagt storlek 86/92 och det var tur att jag tog i. Den sitter väldigt bra om än lite lång i armarna. Ni hittar den här.
Kategori: Emily Slotte Taggar: 9 månader bebis, Barnmode, Butik nummertio, By Heritage, barnkläder, nummertio.se;
Nordbanegatan:

usch ja, det är ett ögonblick. läste detta igår, ja men vad hände sen på kvällen... thea ramlade ur vår säng även om jag byggt upp en mur som du med skriver. alltså jag känner mig som världens sämsta förälder. tur va så är hon ok, inte ens ett blåmärke... men ja man vill ju skydda sitt barn mot allt!

Svar: ÅH NEJ! Men åh. Vi har ju en super hög säng också så jag vill inte ens tänka tanken på om B skulle ramla ner för den .. Skönt att det gick väl med lilla Thea <3 De är ju så otroligt mjuk i kroppen som tur är, klarar mer än man tror! Kram!
Emily

Kommentera inlägget här: