Fredag

bild-4Veckorna går så sanslöst fort just nu, fredag igen? Var blev den här veckan av..

Idag är det dags för besök hos vår barnmorska igen och idag ska Engla få följa med! De är höstlov den här veckan och hon har varit nyfiken på vad som händer där så idag får hon haka.

Efteråt ska jag passa på att gå till tandläkaren innan det är dags för veckans sista körlektion. Har jag berättat att jag håller på att ta körkort? Jag är inne på min tredje vecka med intensiv körning och målet är uppkörning och teoriskrivning i slutet av november (höggravid DELUX!) Ni får hålla era tummar och tår att det går vägen, jag har ju inga jätte marginaler innan bebis B är beräknad direkt.

Någon av er som har erfarenhet av uppkörning som höggravid? Jag har allt hört att magen kan ge en fördelar, haha, eller är de önsketänkande? ♥
Kategori: Emily Slotte Taggar: emily slotte, gravid, gravidblogg, vecka 34;
Zarah Samuelsson:

Jag körde upp 6 veckor innan lilla F var beräknad. Jag vet inte om han gav mig godkänt för att han ville förbarma sig om mig och bebisen eller om jag helt enkelt gjorde bra ifrån mig!? ;-)

Svar: Det är exakt det jag hoppas på ;-) Jag kör upp i vecka 38 så jag håller tummarna att jag är grym och att de finns liiiite överseende, haha!
Emily

Olga Nielsen:

Jag körde upp i vecka 38 efter två veckors intensivkurs. Hade aldrig i mitt liv kört bil tidigare. Valde en söt outfit som verkligen framhävde hur gravid jag faktiskt var, kom fram till att det var till min fördel. Håll dig lugn, du behöver inte kunna köra bra eller rätt bara du är lugn, kollar två tusen gånger i alla speglar och har isikt kring dina bister. Det kommer gå toppen!

Kommentera inlägget här: